A megtisztított vörös- és fokhagymát felaprítjuk, majd mindkettőt megpirítjuk 1 ek felforrósított olajon. Hozzáadjuk a paradicsomszószt, felforraljuk, azután közepes lángon 10 percig főzzük.
Lecsipkedjük a megmosott majoránna leveleit, néhány darabot félreteszünk, a többit finomra vágjuk. A mozzarellát felszeleteljük, a sonkát felcsíkozzuk.
Simára keverünk 2-2 db tojást 2-2 ek tejszínnel egy-egy csészében, majd megsózzuk, megborsozzuk. Serpenyőben felforrósítunk 1 ek olajat, beleöntünk egy adag tojásos keveréket, és közepes lángon addig sütjük, amíg el nem kezd megszilárdulni. Az egyik felére halmozunk 2 ek paradicsomszószt, a sonkacsíkok, a mozzarellaszeletek és a majoránna 1/4-ét. Megsózzuk, megborsozzuk, végül ráhajtjuk a lepény másik felét. Az elkészült omlettet egy előmelegített tányérra csúsztatjuk.
Ugyanígy készítjük el a többi tojásos keveréket is. A félretett majoránnalevelekkel díszítve tálaljuk. A megmaradt paradicsomszószt külön kínáljuk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.