Elkészítés: A sonkát vékonyra csíkozva kevés olajon kicsit átpirítom, majd beleadom az újhagymát, hozzádinsztelem.
Besamelmártást készítek a vajból és a lisztből a tejjel, ízesítem sóval, borssal, szerecsendióval, kevés ételízesítővel, majd amikor kissé hűl, belekeverem a tojást, a tejfölt és a reszelt sajt felét.
Kivajazott sütőtálba elosztom a karfiolt, rá a párolt rizs és a mártás fele kerül, majd a sonkás-hagymás egyveleg. A maradék mártással befedem, és a maradék reszelt sajttal megszórva 200 fokos előremelegített sütőben 30 perc alatt megsütöm. Tálalásnál tejfölt kínálok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.