Elkészítés: Egy tepsibe kevés olajat öntünk, beletesszük egészben a húst. A fehérrépát, a sárgarépát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát és a zellert félbevágjuk, a hús köré tesszük a fokhagymagerezdekkel és a 4 részre szelt szalonnával. Sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a sört.
Alufóliával lefedjük, 200 fokon 1,5 órát sütjük. Ezután kivesszük a tepsiből a zöldségeket, a húst visszatesszük még fél órát pirulni. A zöldségeket turmixoljuk, és hozzákeverjük a tejfölt, így kellemes öntet lesz a sült húshoz.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.