A burgonyát pucoljuk meg, vágjuk hasábokra, süssük ropogósra a fritőzben vagy egy serpenyőben olajon, majd sózzuk meg. Sőt, ha úgy szeretjük, akár a sütőben is megsüthetjük.
A virslik végeit vágjuk be, és a serpenyőben zsír nélkül kissé pirítsuk meg. A tejfölt keverjük össze a sóval, a borssal és az oregánóval, majd a leszűrt olívabogyóval.
Minden tányérra tegyünk egy adag szalmaburgonyát és egy adag virslit, majd öntsük le a tejfölös-fűszeres mártással, és szórjuk meg az apróra vágott friss zöld fűszerrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.