A tejet és a tejszínt felforraljuk a vaníliarúddal és a megtisztított spárgával. Hozzáadjuk a porcukrot és a citromlevet. Elkeverjük, majd leszűrjük.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és a tejes keverékhez adjuk. Kevergetve feloldjuk. Poharakba szűrjük, majd a hűtőbe tesszük.
A megtisztított epret felaprítjuk. A felét összeforgatjuk a finomra vágott citromfűvel. A megmaradt epret nagyobb darabokra vágjuk, összeturmixoljuk, átpasszírozzuk. A citromfüves epret összekeverjük az eperpéppel, majd a krémre kanalazzuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.