A fagyitorta elkészítéséhez a csokis kekszet durvára törjük, majd hozzákeverjük az olvasztott vajat.
A kétharmadát sütőpapírral bélelt tortaforma aljába nyomkodjuk, és egy kanál hátával alaposan tömörítjük (így könnyebben tudjuk majd kiszedni tálaláskor).
A kekszalapot megkenjük a vanília fagylalttal, majd az eperlekvár felével. Ezután megkenjük az eperfagylalttal, majd a maradék lekvárral.
Végül megszórjuk a maradék kekszmorzsával, és 30 percre a mélyhűtőbe tesszük. Szeletekre vágva, hidegen szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.