A tortát két méretű tortaformába fogjuk elkészíteni: a nagyobb forma: 26 cm, a kisebb forma: 22 cm.
A tésztákhoz a tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd zsírozott, lisztezett tortaformákban 160 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a túrót az eperlekvárral, a porcukorral és a vaníliás cukorral összedolgozzuk, majd a 3 dl habtejszínnel habosra keverjük.
A díszítéshez felverjük a tejszínhabot.
A krémet 3 részre osztjuk, a tésztákat ketté vágjuk, és megtöltjük vele a lapokat.
A tortát kívülről bevonjuk a sima tejszínhabbal, majd tetszés szerint díszítjük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.