A csokit a vajjal mikróban vagy vízgőz fölött megolvasztjuk, majd langyosra hűtjük. Ezután hozzákeverjük a tojásokat, a kétféle cukrot, a kakaót, végül a lisztet.
A masszát egy kivajazott-lisztezett (vagy szilikonos sütőlappal kibélelt) 15 x 25 cm-es tepsibe simítjuk, a tetejére kanalazzuk az eperlekvárt, és elosztjuk rajta a negyedelt epreket.
180 fokos sütőbe toljuk 25-30 percre. Akkor jó, ha a széle már teljesen megsült, de középen még kicsit kocsonyás. Tepsiben vagy a szilikonos lapról óvatosan lecsúsztatva kihűtjük, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.