A tojásokat a cukrokkal 10 perc alatt habosra keverjük, majd hozzáadjuk az étolajat.
A lisztet, a sütőport, a kakaóport összekeverjük és egy fakanállal a tojásos masszához keverjük.
Egy 23x34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 perc alatt készre sütjük.
A pudingport a tejjel és a cukorral felfőzzük. A pudingos krémet kihűtjük, majd az eperlekvárral kihabosítjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, fokozatosan a pudingos krémhez adagoljuk, és jó habosra keverjük.
A kisült, kihűlt kakaós piskótát egy tálban összetörjük, és az olvasztott csokoládéval, valamint annyi tejjel, hogy nyújtható legyen összegyúrjuk.
Egy sütőpapíron téglalap alakúvá kinyújtjuk. A krémet rákenjük, és a papír segítségével feltekerjük. Hűtőbe tesszük pár órára, majd bevonhatjuk cukormázzal, csokival vagy éppen megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.