A tojások fehérjéből egy csipet sóval félkemény habot verünk, majd kanalanként hozzáverjük a cukrot és a vaníliás cukrot, majd egyenként belekeverjük a tojások sárgáját, végül a kakaóport.
A kész tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Tűpróba szükséges!
A kisült piskótát egy konyharuhára borítjuk, felteketjük, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a tojások sárgáját a liszttel és tejjel simára keverjük, és vízgőz fölött sűrűre főzzük, majd a gőzről levéve hagyjuk teljesen kihűlni, miközben gyakran megkeverjük.
A vajat a porcukorral és az aromával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt sárga krémet, és egy robotgéppel kihabosítjuk, majd kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
A kihűlt piskótatekercset kitekerjük, megtöltjük a krémmel, és visszatekerjük, majd egy órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.