A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lehűtött feketekávét, a sütőporral és a kakaóporral elkevert lisztet, végül hozzákeverjük óvatosan a tojások felvert habját. Kb. 35 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütjük. Még melegen egy tiszta konyharuhára borítjuk, feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni.
A porcukrot habosra keverjük a vajjal, majd hozzáadjuk a 1,5 dl forró tejjel leöntött diót. Ha a piskótatekercsünk kihűlt, betöltjük a diós-kakaós krémmel.
A csokoládét az étolajjal vízgőz felett felolvasztjuk, simára keverjük, majd bevonjuk vele a kész tekercset. Dekorcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.