Elkészítés: 1 kg spenótot megpucolunk, megmosunk, lecsepegtetünk.
2-3 db (pici) cukkinit felkockázunk. Egy nagy fej hagymát megtisztítunk, feldarabolunk, és olívaolajon megfonnyasztjuk. Rádobunk 50-60 dkg darált húst. Fűszerezzük sóval (vigyázzunk, mert a Rafinéria is sós), borssal, majorannával, majd kevés fokhagymát nyomunk bele. Ha már szétesett a hús apró darabokra, a spenótot fokozatosan hozzákeverjük. Megvárjuk, amíg a levelek összeesnek. Jól megkeverjük a zöldséges húst. Ha ez kész, hozzákeverjük a feldarabolt cukkinit is. A fetasajtot feldaraboljuk, és hozzáadjuk a zöldséges húshoz.
Elkészítjük a tejszínes fokhagymás Knorr Rafinériákat a recept szerint. Ezt a szószt hozzákeverjük a meglévő zöldséges raguhoz. 50 dkg pennét vagy csőtésztát, esetleg fodrocskát kivajazott jénai edénybe vagy magasabb tepsibe halmozunk. 1 kaliforniai paprikát (piros) is tehetünk bele, az íze kitűnő, a színe miatt pedig sokkal gusztább lesz. Jól összekeverjük a szószos zöldséges raguval. El kell lepnie a tésztát, különben nem fő meg a sütőben. Elsimítjuk, megszórjuk még reszelt sajttal. Forró sütőben összesütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.