A kacsaszárnytőket megsózzuk, megborsozzuk, mézzel meglocsoljuk. A káposztát legyaluljuk. A hagymákat feldaraboljuk. Egy tepsit kacsazsírral kikenünk, rárakjuk a kacsaszárnytő darabokat, ezekre is teszünk zsírt. Berakjuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és, időnként saját zsírjával meglocsolva, pirosra sütjük.
Egy serpenyőben megpirítjuk a köménymagot, kacsazsírt adunk hozzá, ezen megdinszteljük a hagymákat, és cukorral karamellizáljuk. Ráöntjük az ecetet és a fűszereket, összepároljuk. Amikor már majdnem puha, ráöntjük a fehérbort is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.