A kacsacombot besózzuk, állni hagyjuk, hogy jól átjárja a só. Tepsibe rakosgatjuk, megborsozzuk, és fóliával letakarva sütjük. Félidőben leöntjük a zsírját, és leöntjük a tejjel. Fólia nélkül zsírjára sütjük, és szép aranybarnára pirítjuk a bőrét.
A káposztát vékonyra csíkozzuk, és besózzuk, aztán kicsavarjuk a levétől. A barna cukrot enyhén világosra karamellizáljuk, majd a káposztát rárakjuk, összekeverjük, megszórjuk a sóval és a köménnyel. Néha megkevergetjük, nehogy lesüljön, ha szükséges olajatöntünk hozzá.
A birset meghámozzuk, és kevés vízben előfőzzük citromlével, fahéjjal. A kész káposztát savanyítjuk balzsamecettel. A félig puha birset a káposztához adjuk, és így tálaljuk a sült kacsacomb mellé. Szarvasgombás krokettet is kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.