Az oldalast feldaraboljuk (vagy már úgy kérjük, hogy két csont legyen egybe), egyesével megsózzuk, és egy zsírral kikent tepsi, kerámiatál vagy egy jénai aljába sorakoztatjuk. Fedővel vagy alufóliával letakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben fél órán át sütjük. Ezután levesszük a tetőt vagy a fóliát és még fél órát sütjük 200 fokon.
A zöldségeket tetszőlegesen, de nagyjából egyformára szeleteljük, és a kókuszzsírban kisütjük. Színes halmot készítünk a kész zöldségekből és egy darab oldalassal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.