A darált kekszet a tejjel formázható masszává gyúrjuk. A kész masszát szilikonos muffin formába nyomkodjuk úgy, hogy a belseje üres maradjon.
A pudingport a cukorral elkeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejet és készre főzzük. A krémet kihűtjük, hozzáadjuk a margarint, és habverő segítségével könnyű krémet készítünk. A krémmel megtöltjük a kosárkák belsejét, majd banán és mandarin darabokkal díszítjük.
A zselatint vízben felfőzzük, a csomagoláson tallható utasítás szerint, és a gyümölcsös kosárkák tetejére kanalazzuk. Ettől a gyümölcsök a helyükön maradnak, a süteményünk pedig szép fényes és mutatós lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.