A forró vizet, a sót és a zsírt elkezdjük egy lábosban melegíteni, amikor a zsír elolvadt, hozzáadjuk a lisztet és fakanállal addig keverjük míg a tészta összeáll. A tűzről levéve még a forró masszához hozzáadjuk egyesével a tojásokat. Csillagcsöves habzsákba tesszük és sütőpapírral bélelt tepsibe 4-5 cm távolságra diónyi vagy nagyobb nagyságú halmokat rakunk. Egy órát pihentetjük.
Forró (210 fok) sütőbe tesszük 10 percig sütjük ezen a hőfokon (de közben nem lehet kinyitni a sütőajtót), majd még kb 10 percig sütjük 180 fokon. Ha kihűl a tészta, kalapot vágunk neki.
A tojások sárgáját elkeverjük az eritrittel, a sütőtökpürével, a pudingporral és a tejjel. Ezután lassú tűzön kezdjük főzni a krémet folyamatos keverés mellett. Ha besűrűsödött a krémünk, levesszük a tűzről és hozzáadjuk a felvert tojásfehérje habot, hűlni hagyjuk.
Amíg hűl a krém, felverjük a habalapot amit előzőleg a hűtőben lehűtöttünk. Habzsákba töltjük először a vaníliakrémet, és mindegyik fánk aljába nyomunk a krémből, majd a tetejére a felvert habalapot és rátesszük a kalapjukat. Megszórhatjuk a tetejét még porXukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.