A snidlinget leöblítjük, lerázzuk, és vékonyan felkarikázzuk. Fazékban felforralunk 1,5 dl vizet a vajjal és 1 csipet sóval együtt, majd egyszerre beleöntjük a lisztet, és fakanállal addig keverjük, amíg összeáll. A tűzről levéve egyenként beledolgozzuk a tojásokat, és a tűzön tovább verjük, amíg a tészta elválik az edény aljától. Ezután beleforgatjuk a snidlinget és a parmezánt.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A tésztát sima vagy csillagcsöves habzsákba töltjük, és sütőpapírral leterített tepsibe kb. 24 db halmot nyomunk egymástól 5 cm távolságban. A fánkokat az előmelegített sütőben, alulról a 2. sínen aranybarnára sütjük 12-15 perc alatt.
Közben a töltelékhez a sonkát és a főtt tojást nagyon apróra kockázzuk, és a leöblített, leszárított bazsalikomot finomra vágjuk. A krémsajtot kikeverjük a joghurttal. Beleforgatjuk a sonkát, a tojást, és a bazsalikomot, megsózzuk, megborsozzuk, és a citromlével ízesítjük.
A sütőből kivett fánkocskákat félbevágjuk, majd hűlni hagyjuk. Végül a habzsákba kanalazott sonkakrémet a fánkok alsó részének üregébe nyomjuk, és a töltelékre illesztjük a levágott felső részeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.