Elkészítés: A sütőtököt megpucoljuk, kisebb darabokra felvágjuk. A hagymát is megpucoljuk, felaprítjuk, és kevés olajon üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a szintén feldarabolt császárszalonnát, kissé lepirítjuk. Ekkor mehet a fazékba a tök, átforgatjuk, meghintjük 1 evőkanál cukorral, lepirítjuk. Megkínáljuk az alkohollal, magas lángon pirítjuk, végül lejjebb vesszük a lángot, és hozzákeverjük az átmosott, lecsepegtetett rizst. Összeforgatjuk, majd kanalanként hozzáadjuk a forró húslevest. Csak akkor adjuk hozzá a következő kanál folyadékot, mikor az előzőt teljesen beszívta, közben kevergetjük.
Ha teljesen megpuhult minden, reszelt sajttal megszórva, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.