Az apróra vágott hagymát bő olajon megfonnyasszuk, majd megszórjuk pirospaprikával, hogy szép színe legyen. Hozzáadjuk a darált húst, és együtt pároljuk, főzzük, de vizet nem rakunk rá. Ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel és fokhagymakrémmel ízesítjük. Kb 15 percig lassú tűzön fedő nélkül, olykor megkavarva főzzük, ha összeáll hozzáadjuk a rizst is. A tűzről levesszük és kihűtjük annyira, hogy el tudjuk készíteni a tölteléket.
A káposzta torzsáját kivágjuk, a leveleket megabáljuk. A kisebb leveleket, amiket nem tudunk megtölteni, összeaprítjuk és a fazék aljába tesszük. A káposztaleveleket megtöltjük, és szép sorban elhelyezzük a fazékba. Beleöntjük a sűrített paradicsomot, majd felengedjük vízzel és lassú tűzzön 45 percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.