Az újhagymát megtisztítjuk, a zöld részét félretesszük, a fehér részt felkarikázzuk. A májat megmossuk, a gombát meghámozzuk. Felaprítjuk mindet, majd megpirítjuk a felforrósított olajon. Hozzáforgatjuk a rizst, és így is pirítjuk pár percig. Hozzáöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük. Lefedjük, és főzzük 15-20 percig, amíg a nedvesség el nem párolog.
A káposztát megmossuk, a vastag ereket kivágjuk. A leveleket és a félretett újhagymazöldet forrásban lévő sós vízbe mártjuk, és egy vizes deszkára tesszük. A levelekre halmozzuk a májas-gombás rizst, a levelek két szélét behajtjuk, feltekerjük, majd átkötjük őket az újhagyma zöldjével.
A paradicsomot a lábasba öntjük, hozzáadjuk a meghámozott, összezúzott fokhagymát, a babért és a rozmaringot. 1 dl vizet öntünk hozzá, megsózzuk, felforraljuk. A lábasban elrendezzük a töltött kelleveleket. Lefedjük és közepes lángon főzzük kb. 45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.