A padlizsánokat hosszában vékonyan felszeleteljük, besózzuk, és tésztaszűrőben pihentetjük 1 órát, hogy a lé lecsepegjen.
Közben a zsemlemorzsát egy kevés forró olajon megpirítjuk, majd félretesszük.
A töltelékhez az szardellafilét egy kevés olajon szétnyomkodjuk, és összekeverjük a pirított zsemlemorzsával. Hozzáadjuk a reszelt sajt felét, és óvatosan összeforgatjuk.
A szárazra törölt padlizsánszeleteket nagy serpenyőben olajon megsütjük, majd rájuk halmozzuk a tölteléket, és feltekerjük. A tekercseket olajjal kikent tepsibe fektetjük, elosztjuk rajtuk a paradicsompürét és megszórjuk a megmaradt sajttal. Előmelegített sütőben, 200 fokon aranyszínűre sütjük 10 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.