A paradicsomokat megmossuk, akár meg is hámozhatjuk, és kisebb darabokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, és 1 teáskanál olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot és a fűszerkeveréket, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a levessel, és lassú tűzön 10 percig főzzük.
A húst megmossuk, leszárítjuk, és 1 teáskanál olajon miden oldalán kb. 10 perc alatt megpirítjuk.
A salátát tálba tesszük, és citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint választott dresszinggel is leönthetjük.
A kész húst felszeleteljük, a paradicsomragura ültetjük, és a salátával tálaljuk.
Megjegyzés
Könnyű vacsora vagy nyári ebéd. Fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.