A megmosott, szárazra törölt csirkemellfiléket vízszintesen felvágjuk, hogy vékonyabb szeleteket kapjunk. A kétféle mustárt összekeverjük a tejjel és a jó minőségű reszelt sajttal, majd beleforgatjuk a csirkéket, és legalább 30-60 percig hagyjuk a hússzeleteket pácolódni.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréses sütőnél 180 fokra). A húst a páclével együtt átöntjük egy kiolajozott tepsibe, és kb. 20-30 percig sütjük, majd hozzáadjuk a koktélparadicsomokat, a zöldbabot és a vékony karikákra szeletelt cukkinit.
További 20-30 percre a sütőbe toljuk, amíg a teteje aranybarnára sül. Zöldségekkel, újkrumplival, rizzsel vagy akár tésztával fogyasztjuk.
Megjegyzés
Kitűnő, nagyon ízletes, könnyű nyári vacsora a vendégeknek is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.