Elkészítés: A karalábét meghámozzuk, csíkokra vágjuk. A finomra vágott fokhagymát vajon megfuttatjuk, a fehérborral felengedjük, felére beforraljuk. A csíkokra vágott karalábét hozzáadjuk, felöntjük tejszínnel. Ha a karalábé megpuhult, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint édesíthetjük kevés cukorral, majd hozzáadjuk a finomra vágott rozmaringot, és 2-3 tojás sárgájával besűrítjük. A tojás hozzáadása után ne forraljuk túl, mert begrízesedik, addig hevítsük, amíg mártás sűrűségű lesz. A tejfölt tálalás előtt keverjük bele.
A serpenyőben olajat hevítünk, a megformázott (inaktól, hártyáktól megtisztított) csirkemellet sózzuk, borsozzuk, nem klopfoljuk, szépen lassan aranysárgára sütjük. Sütés végén félrehúzzuk, és a szarvasgombás pesztóval vékonyan megkenjük. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.