A rizslisztet, a margarint, a sajtot, a tojássárgáját, a sót és a tejfölt összegyúrjuk, majd 1 órára hűtőbe tesszük.
Lisztezett felületen vékonyra kinyújtjuk, közepes pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A kiszaggatott kör egyik oldalán félig bevágjuk a tésztát. Vele szembeni oldalon két bemetszést ejtünk 1 cm-es távolságban. Az egy vágásos tésztarészt ráhajtjuk a másik oldalra, a két vágásos közti tésztát keresztül húzzuk a tészta hátuljára.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, tojásfehérjével lekenjük, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben takarék lángon készre sütjük, kb. 20 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.