Elkészítés:
1.) A hozzávalókat a megadott sorrendben a kenyérsütő gépbe tesszük, majd megdagasztjuk, kelesztjük a tésztát.
2.) A megkelt tésztát lisztezett deszkán kb. 1 cm vastagra kinyújtjuk, háromszögekre vagdaljuk, és minden egyes háromszöget az átfogójánál (azaz a legszélesebb részénél) fogva feltekerjük.
3.) A kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megkenjük vízzel, megszórjuk szezámmaggal, és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk. A sütési idő lejárta előtt 15 perccel kivesszük a tepsit, és a kifliket megkenjük felvert tojással, majd aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.