A tésztát lobogó, sós vízbe pár perc alatt puhára főzzük (érdemes 2 ek olajat is tenni bele, így nem ragad majd össze), leszűrjük, hideg vízben átöblítjük, és hagyjuk lecsöpögni.
A sütőt előmelegítjük. Egy kisebb jénait vagy sütőformát kikenünk kevéske olajjal (1-2 ek, az aljára és a szélére is). A tészta felét belekanalazzuk, egyenletesen elosztjuk rajta a szilvalekvárt, majd betakarjuk a maradék tésztával. A tetejét megszórjuk egy teáskanálnyi cukorral.
Előmelegített sütőben, 30 perc alatt, 180 fokon, hőlégkeveréssel megsütjük. Kevés porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.