- A tészta hozzávalóit a liszt kivételével a robotgép üstjébe mérjük és alaposan kikeverjük, majd a lisztet is hozzádolgozzuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 170 fokra előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt készre sütjük.
- Miután kivettük a sütőből, hagyjuk kihűlni a tésztát, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk.
- Elkészítjük először a fehér mázat. Ehhez a fehér csokit a tejjel összeolvasztjuk, majd ebbe mártogatjuk a kockák 1/3-át majd kókuszreszelékben megforgatjuk, és tálcára sorakoztatjuk azokat.
- A rózsaszín mázhoz, a cukrot, a málnaszörpöt, és a vajat összeolvasztjuk ebbe mártogatjuk a kockák további 1/3-át, majd kókuszreszelékbe forgatjuk, és a tálcára rakosgatjuk ezeket is.
- A kakaóshoz, a cukrot, vajat, tejet, kakaóport összeforraljuk, majd a maradék kockákat ebbe mártogatjuk meg. Ezeket is megforgatjuk kókuszreszelékben, és a tálcára helyezzük.
- Pár órát szellős helyen érdemes szárítani, de akár azonnal is fogyasztható.
RAGADÓS SÜLT CSIRKECOMB
HARCSAPAPRIKÁS KAPROS TÚRÓGOMBÓCCAL