A pulykát apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy kis tálban az ötfűszer keveréket összekeverjük a szójaszósszal és a mézzel (ha szeretnénk, kis őrölt chilit is adhatunk hozzá) és ráöntjük a húsra. Fél órát állni hagyjuk.
Egy serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjuk a gyömbért és fokhagymát, rádobjuk a bepácolt húst és szép pirosra sütjük, közben folyamatosan rázogatjuk. Ezután a húst kivesszük, és a maradék olajon az apróra kockázott pritamin paprikát is megpirítjuk.
Az üvegtésztára forró vizet öntünk, sózzuk, és 10 percig állni hagyjuk. Tálaláskor a tésztára kanalazunk egy adag húst, arra a pritamint, és friss petrezselyemmel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.