A zsemléket tejbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük őket. Hozzáadjuk a tojásokat, megsózzuk, ízesítjük egy kiskanálnyi bazsalikomommal, egy csokor petrezselyemzölddel, és hozzáadjuk a felkockázott sajtot is. Az egészet összedolgozzuk, majd félretesszük.
A megmosott és besózott pulyamellfilére zsebet vágunk, a keveréket beletöltjük, végül hústűvel megtűzzük, hogy a sajt ne tudjon kifolyni. Az olajat a tepsibe öntjük, belefektetjük a töltött húst, a tetejét meglocsoljuk, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük lefedve, majd levesszük róla a fedőt vagy fóliát, és további 30 perc alatt pirosra sütjük. A tetejét füstölt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.