A pulykamellet megmossuk, szárazra töröljük, és éles késsel 2 x 2 cm-es kockákra daraboljuk fel. Az őszibarackokat meghámozzuk, kimagozzuk, a húsukat nagyobb darabokra vágjuk.
A húskockákat és a barackdarabokat felváltva, vízbe áztatott bambusznyársakra húzzuk. Mindet megszórjuk egy kevés sóval, borssal és az oregánó lecsipkedett, felaprított leveleivel. Meglocsoljuk a nyársakat az olívaolajjal, végül faszénparázs fölött, oldalanként 12-15 perc alatt, pirosra sütjük őket.
A körethez felkockázzuk a meghámozott burgonyát, és sós vízben puhára főzzük. Aztán leszűrjük, még forrón áttörjük burgonyanyomóval, és beledolgozzuk a puha vajat, a tejet és a felaprított oregánót. Ezt kínáljuk a saslikok mellé. Oregánólevelekkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.