A szőlőt megmossuk, leszemezzük. Lábosba tesszük a borral, és felforraljuk az egészet. Addig főzzük, míg a bor szirupos lesz, a gyümölcs pedig kissé megpuhul.
A tésztát kitekerjük, négy részre vágjuk. A lapokat egyenként egy-egy kivajazott tűzálló tálba tesszük. Rájuk morzsoljuk a sajtot, elosztjuk rajtuk a boros szőlőt, és megszórjuk fenyőmaggal.
Meglocsoljuk olívaolajjal, majd aranybarnára sütjük mindet 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt.
Megjegyzés
Ezt az ételt almával vagy körtével is elkészítheted. A fenyőmag helyett használhatsz durvára vágott diót, vagy törökmogyorót is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.