A pudingporokat nagyon kevés tejben feloldjuk és simára keverjük. A tojásokat ketté választjuk. A tojássárgákat a cukorral kissé habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk az olvasztott, de langyos vajat és jól kikeverjük a masszát.
A lisztet összekeverjük a sütőporral, vaníliás cukorral, sóval, majd a vajas krémhez adjuk, csomómentesre keverjük, felöntjük a tejjel, elkeverjük, végül a kemény habbá vert tojásfehérjével lazítjuk.
A masszát 3 részre osztjuk, nem fontos egyenlő arányba. Az első marad a sárga.
A második adaghoz adjuk a csokis pudingport amellyel egyneművé, amíg a harmadikhoz a puncs pudingport és a rumot adjuk, szintén simára keverjük.
A masszákat színenként váltakozva öntjük a formába, és megszórjuk a vitamindús, ásványi anyagokban gazdag goji bogyóval.
A kenyérsütő formát kibéleljük sütőpapírral, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük. A hőfokot csökkentjük, amikor a tészta széle már szilárdul, csak a közepe folyós. Formában hagyjuk langyosra, majd rácsra téve teljesen kihűlni.
Csak teljesen kihűlt tésztát szeleteljük. Szeletelés előtt lekvárral vagy sziruppal átkenjük meg a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.