Elkészítés: A reszelt étcsokit, a darált mogyorót, a kakaóport és a fahéjat szárazon összekeverjük. 4 tojásfehérjét kemény habbá verünk 18 dkg kristálycukorral, és beleforgatjuk óvatosan a mogyorós-csokis keveréket, hogy a hab meg ne törjön.
Habzsákba szedjük, sütőpapírral fedett sütőlemezre adagoljuk a masszát (2 gáztepsire való adag), és 140-150 fokon szárítjuk 40 percet.
Ha kihűlt, baracklekvárral összeragasztjuk, és olvasztott csokoládéba mártjuk. Másnapra megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.