Elkészítés: A tojásokat 10 perc alatt megfőzzük. Leöblítjük, és a héjától megszabadítjuk.
A tojást kettévágjuk, a sárgáját külön tálba rakjuk. A medvehagymát mosás után leszárítjuk, aprítóba tesszük, az újhagymát szintén. Felaprítjuk őket, a sárgájához adjuk, villával összetörjük, sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük, majd a majonézzel jól összekeverjük. A tojáskrémet visszatöltjük a fehérjébe, és mosott, leszárított vegyes salátára rendezzük egy tálon.
Koktélparadicsommal díszítjük, és lehűtve tálaljuk bagettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.