A teafiltereket kannába tesszük, és rálocsolunk 3 dl forrásban lévő vizet. 5–8 percig áztatjuk, majd alaposan kinyomkodva eltávolítjuk a filtereket. A teához adjuk a felaprított gyümölcsöket, és lefedjük.
Összekeverjük a cukrot, a lisztet, a sütőport, az olvasztott vajat és a felvert tojást. A teás gyümölcsökkel összedolgozzuk, és a tésztamasszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
A süteményt 150 fokra előmelegített sütő középső részén 90–100 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e, és hagyjuk kihűlni. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.