Egy tálban öszekeverjük a száraz anyagokat, és egy másik tálban, villával, külön összekeverjük a mézet, az olvasztott margarint és az egész tojásokat. A folyékony keveréket hozzáöntjük a lisztes keverékhez, és összedolgozzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott aszalt gyümölcsöket.
Margarinos-sütőpapíros tepsibe kis halmokat rakunk a tésztából (kb. 1 evőkanálnyit), és kicsit ellapítjuk őket, majd 160 fokra előmelegített légkeveréses sütőben (anélkül 180 fok) kb. 10-12 perc alatt világosbarnára sütjük a kekszeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.