Elkészítés: A szilvát kimagozzuk, 8 felé vágjuk, kevés fahéjjal és cukorral összekeverjük.
A tejet a vanília kikapart magjaival felforraljuk, hozzáadjuk a búzadarát, a sót és kevés cukrot. Alacsony hőfokon, állandó kevergetés mellett felfőzzük, egy másik tálba téve belekeverjük a
szilvát, megvárjuk, míg kissé kihűl.
A tejszínből kevés cukorral habot verünk, és óvatosan – már amennyire lehet – a darához keverjük, poharakba vagy őzgerincformába töltjük. 1-3 órára hűtőbe tesszük.
Fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.