Elkészítés: A hagymát, fokhagymát és a petrezselymet apróra, az újhagymát és a chilit karikára vágom. A répákat hosszabb darabokra szeletelem, a krumplit, a paprikát, a zellert és a paradicsomot kockára vágom, a gombákat kettőbe-háromba vágom. A szalonnát csíkokra szeletelem.
Egy serpenyőben a szalonnát olívaolajon megpirítom, hozzáadom a vöröshagymát, majd a fokhagymát és az újhagymát (a zöldje nélkül), végül a többi zöldséget, együtt dinsztelem, majd fűszerezem, és felöntöm ízzel, belemorzsolom a leveskockákat.
Amikor puhára főttek a zöldségek, öntök bele tejet, összekeverem, beleteszem a virsliket.
Tálaláskor egy tányérba merem a levest, megszórom a félretett újhagyma zöldjével, s teszek rá egy kanál tejfölt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.