A megtisztított csirkemell szeleteket vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval. Egy tálba szórjuk a forgatáshoz a lisztet. Egy másik tálba ütjük a tojást, majd a sóval, borssal elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, majd a tejszínt fokozatosan adagolva sima, sűrű palacsintatészta sűrűségűre keverjük.
Olajat forrósítunk. A húsokat először a lisztben forgatjuk meg, majd a masszában. Kicsit lecsepegtetjük és forró olajban közepesnél picit kisebb lángon szép barnára sütjük. Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.