Elkészítés: Kockákra vágjuk a hagymát. A gombát felszeleteljük, a petrezselymet fel aprítjuk. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és hagymát megpirítjuk rajta, majd a gombát pároljuk, sózzuk, borsozzuk, és meghintjük a frissen morzsolt zsályával, petrezselyemmel. Előírás szerint elkészítjük a gombaszószt, és hozzákeverjük a párolt gombához. A gomolyatúrót szétnyomkodjuk, elkeverjük a tejszínnel, a tojásokkal és az előírás szerint elkészített burgonyapürével, sóval, borssal és az őrölt szerecsendióval. Egy tűzálló tálat kivajazzuk, és beletesszük a burgonya felét. Erre tesszük a gombás szószt, majd a másik réteg burgonyát. Az elkészített sűrű Rafinéria sajtszósszal beborítjuk az egészet. Közepes hőmérsékleten 15 perc alatt készre sütjük. Kockára vagy tortaformára szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.