A tésztát kitekerjük, és a legnagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd mindegyik kört egy 12 részes muffin forma mélyedéseibe teszünk, és vakon megsütjük.(Sütőpapírt teszünk a tésztára, és teleszórjuk babbal, és így sütjük meg.) A sütőt 200 fokra előmelegítjük, beletesszük a tésztát, és 12 percig sütjük.
Felverjük a tejszínt, a házi krémes krémporhoz hozzáadjuk a hideg tejet, és robotgéppel 3 perc alatt felverjük.
Ha a kosárkák kihűltek, megtöltjük őket.Veszünk két habzsákot, az egyikbe a vaníliakrémet tesszük, a másikba a felvert tejszínhabot. Először a krémmel töltjük meg a kosárkákat, majd a tejszínhab következik.Végül meggyel díszítjük. Nagyon látványos és isteni finom süti - villámgyorsan!
Megjegyzés
Nagyon látványos és isteni finom süti,és nagyon könnyen elkészíthető,és gyorsan.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.