Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a vízzel és a porcukorral habosra keverjük. A liszthez 1 kávéskanál sütőport adunk, és hozzákeverjük a tojássárgás masszához. A kemény habbá vert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 15 percig sütjük.
Ha kihűlt, baracklekvárral megkenjük, utána 1 sor rumos feketekávéba mártott babapiskótával rétegezzük.
A krémhez 1 csomag vaníliás pudingport 3 tojássárgájával és 3 dl tejjel felfőzünk, hagyjuk kihűlni. Majd 20 dkg margarint habosra keverünk 20 dkg porcukorral. Ha a puding kihűlt, összekeverjük a cukros margarinnal, és a tésztára simítjuk.
A 3 tojásfehérjét 21 dkg kristálycukorral gőz felett habbá verjük, és a krémre kenjük.
Pár órát állni hagyjuk, hogy a babapiskóta kellően meg tudjon puhulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.