Elkészítés: A céklát enyhén sós vízben feltesszük főni, majd amikor már kellően megpuhult, akkor leszűrjük és langyosra hűtjük. Megpucoljuk, majd nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
Az olajat és az ízlés szerinti mennyiségű fűszereket összekeverjük, a nagyobb darabokra vágott csirkemájat beletesszük, és kb. 30 percig pácoljuk.
Egy serpenyőbe beleöntjük a bepácolt csirkemájat, majd lassú tűzön, kevergetve készre sütjük. Ezután kiszedjük az olajból, és a tálalásig melegen tartjuk.
A visszamaradt olajba beletesszük az előzőleg lereszelt céklát, majd pár percig kevergetve pároljuk. Ezután felöntjük a tejszínnel, ha szükséges, utánaízesítünk, majd addig pároljuk, míg besűrűsödik.
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
Tálaláskor a tésztát tányérra tesszük, majd a tetejére kanalazzuk a tejszínes céklát, végül pedig ráhelyezzük a sült csirkemájat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.