A darált húst egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a thai zöldségkeveréket, és kb. három percig pároljuk. Ezután megszórjuk a wok fűszerkeverékkel és a curryvel, majd felöntjük 1-2 dl vízzel, és készre főzzük.
A tésztát egy kevés olajon alacsony lángon barnára pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Megsózzuk, és néhány perc alatt készre főzzük.
Tálaláskor a tésztára helyezzük a zöldséges húst.
Megjegyzés
A pirított tészta főzésénél arra figyeljünk oda, hogy mindig csak annyi vizet adjunk a tésztához, amennyit felvesz a tészta, ne maradjon felesleg. Úgy készítjük, mint a párolt rizst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.