A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, majd apró kockákra vágjuk és lefűszerezzük sóval, borssal és curryvel. A curryt ízlés szerint használjuk, én kb. 6 evőkanállal tettem bele.
Wokban megpirítjuk a húst. Ha ízesebbre szeretnénk, két nagy fej hagymát pirítsunk a csirkemell alá és azon süssük (én a hagymát most kihagytam, így kicsit könnyebb az étel). Sűrűn kevergessük. Amint megpuhult, ráöntjük a kókusztejet és miután felforraltuk, lehúzzuk a tűzről.
A rizst enyhén sós vízben megfőzzük.
Szintén wokban felmelegítjük az olívaolajat és a vajat. Rádobjuk a felszeletelt fokhagymát és a zöldfűszereket. Amikor a fokhagyma átlátszó lesz, rádobjuk a zöldbabot is, és addig pirítjuk, amíg kissé megpuhul. Akkor a legjobb, ha ropogós marad egy kicsit. Kóstolgatni kell közben.
A végeredmény egy krémes, édes, currys, szószos csirke lesz. A szafttal nem kell spórolni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.