A megtisztított hagymát apróra kockázzuk, a meghámozott burgonyát 2 cm-es kockákra vágjuk, a megmosott karfiolt rózsákra szedjük. Fazékban felhevítjük az olajat, rádobjuk az előkészített zöldségeket, és kb. 3 percig pároljuk. Felöntjük a kókusztejjel és az alaplével, felforraljuk, majd résnyire nyitott fedő alatt főzzük kb. 20 percig. Botmixerrel finomra pürésítjük, és sóval, borssal, valamint a citromlével ízesítjük.
A curryport kis nyeles edényben vagy serpenyőben zsiradék nélkül enyhén megpirítjuk. Hozzáadjuk a vajat, és kevergetve megolvasztjuk.
A krémlevest adagonként csészékbe vagy tányérokba merjük, majd meglocsoljuk a currys vajjal és megszórjuk a petrezselyem- vagy tárkonylevéllel. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.