Elkészítés: A lisztet 4 db tojással, az Aranyszarvas Szarvasgombás pesztó felével, sóval, borssal és egy kevés jeges vízzel sűrűre, csomómentesre keverjük. Evőkanál segítségével forrásban lévő vízbe szaggatjuk, felforraljuk, majd takaréklángon 3–4 percig főzzük. Leszűrjük.
A maradék tojást felverjük, az Aranyszarvas Szarvasgombás pesztó másik felét hozzákeverjük és vagy összekeverjük serpenyőben a galuskával, vagy az egészet összekeverve tepsibe öntjük, és sütőben 10–15 Celsius-fokon megsütjük.
A salátához az olívaolajat, a fehérborecetet és a cukrot összekeverjük, az öntetettel meglocsolt salátaleveleket a galuska mellé tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.