Elkészítés: A lisztet 4 db tojással, az Aranyszarvas Szarvasgombás pesztó felével, sóval, borssal és egy kevés jeges vízzel sűrűre, csomómentesre keverjük. Evőkanál segítségével forrásban lévő vízbe szaggatjuk, felforraljuk, majd takaréklángon 3–4 percig főzzük. Leszűrjük.
A maradék tojást felverjük, az Aranyszarvas Szarvasgombás pesztó másik felét hozzákeverjük és vagy összekeverjük serpenyőben a galuskával, vagy az egészet összekeverve tepsibe öntjük, és sütőben 10–15 Celsius-fokon megsütjük.
A salátához az olívaolajat, a fehérborecetet és a cukrot összekeverjük, az öntetettel meglocsolt salátaleveleket a galuska mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.