A krumplit héjában megfőzzük, és kihűtjük. Megtisztítjuk, és a reszelő nagyonbb lyukú oldalán lereszeljük. Ízlés szerint fűzerezzük.
A tojasokat felverjük, majd a lereszelt krumplihoz adjuk, ha nem elég folyékony a massza, akkor még tegyübnk hozzá tojást.
Egy teflonserpenyőbe kevés olajat öntünk, és, amikor felforrósodott, egy merőkanállal beleteszünk a masszából. Szépen elegyengetjük, és amikor a széle pirulni kezd, akkor egy lapát segítsegevel megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Tálalhatjuk főzelekkel, szaftos hússal is, de magában is finom ketchuppal, vagy friss paradicsommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.